Send oss en forespørsel

Lading av elbil

Er du usikker på om det elektriske anlegget ditt er riktig dimensjonert for lading av elbil?

Vi i Proff Elektro er spesialister på elbillading. Vi utfører kontroll og oppgradering av anlegget ditt slik at det elektriske anlegget er riktig dimensjonert for din bil og ditt forbruk.

De aller fleste elbil-eiere i Norge lader bilen sin hjemme. Elbil-lading er belastende for det elektriske anlegget, og mange husstander trenger en gjennomgang og oppgradering av elanlegget for å sikre at ladingen foregår på en trygg og effektiv måte.

Flere nordmenn lader fortsatt bilen med vanlig stikkontakt. Elektriske anlegg i boliger er ikke beregnet for denne belastningen, og dersom det elektriske anlegget ikke er riktig dimensjonert utsetter du deg selv og dine omgivelser for unødvendig stor risiko. Et dedikert ladeuttak til bilen sørger for raskere, mer robust og sikrere lading enn med vanlig stikkontakt. En korrekt montert elbillader tåler å bli utsatt for mekaniske belastninger og vanninntrenging, og kan i tillegg plasseres både inne- og utendørs etter ønske.

Bor du i Trondheim eller et annet sted i Midt-Norge og ønsker montert et dedikert ladepunkt sikret med separat strømkurs for lading av elbil? Få jobben gjort av en autorisert elektriker slik at bilen lades effektivt og trygt – kontakt oss i Proff Elektro i dag!