Til hovedinnhold

Bli elektrikerlærling hos Proff Elektro i Trondheim

Snart ferdig på elektrofag? Da er det deg vi ser etter! Vi opplever stadig større etterspørsel på våre tjenester og trenger derfor flere nysgjerrige lærlinger. Etter bestått læretid er det gode muligheter for videre ansettelse og utvikling innen faget.

Hvorfor bli lærling hos Proff Elektro?

"Proff Elektro gir lærlingene frihet under ansvar. Det gir en stor mestringsfølelse når du får tillit til å ta beslutninger i praktisk arbeid sammen med montør. Proff Elektro er en veldig fin bedrift å være lærling hos."

- Lukas Lamminen, lærling hos Proff Elektro

Tidligere lærling, Magnus Kvalnes, fikk fast jobb hos oss etter endt læretid.

Som lærling i Proff Elektro har du en spennende hverdag med varierte arbeidsoppgaver. Noe av dette inkluderer montering av elbillader, solceller, brannvarsling, belysning, datakabling og kjøkkeninstallasjoner. Proff Elektro arbeider for både private og offentlige kunder, og du blir tidlig et viktig ansikt for bedriften.

"Jeg har fått veldig god opplæring hos Proff Elektro. Det jeg synes er interessant med faget er den raske utviklingen innen automatisering og strømforsyning. Det er et økende behov for elektrikere, og du har gode muligheter for en trygg og sikker jobb. I tillegg til en god lærekurve, får du fort et godt samarbeid med kollegaer, ledere og kunder. Du er garantert å bli tatt godt imot hos Proff Elektro."

- Erlend Lile Vågen, lærling hos Proff Elektro

Lønn og bonustillegg som lærling i Proff Elektro

Proff Elektro følger tariff som er en kollektiv avtale om lønn- og arbeidsforhold. I tillegg er det mulighet for bonustillegg blant lærlinger som viser en tydelig motivasjon og tar ansvar sammen med montør.

Trygg overgang fra skolebenken

Det er en stor overgang å gå fra skolebenken til arbeidslivet. Vi tilrettelegger derfor for at våre lærlinger så tidlig som mulig får gode rutiner i arbeidshverdagen. Dine ivrige og faglig dyktige kollegaer har god erfaring med å gi inspirasjon og kunnskap under læretiden. Som godkjent opplæringsbedrift vil du også få faglig påfyll fra veiledere under læretiden.

"Jeg var usikker på hvordan overgangen fra skole til arbeidslivet skulle være, men det har gått veldig fint. Jeg har hatt et innholdsrikt halvår som lærling så langt."

-Espen Hårstad, lærling hos Proff Elektro

Unge ansatte hos Proff Elektro
Elektriker Magnus Kvalnes sammen med lærling Sindre Ulfsnes.

"Selv om du begynner som lærling med kun skolekunnskap, så lærer du fort gjennom varierte oppdrag og konkrete oppgaver. Jeg ble selv nysgjerrig på elektrikerfaget etter hospitering på ungdomsskolen. Hvis det er noen som er usikker på om de skal velge elektro, anbefaler jeg absolutt dette."

-Sindre Ulfsnes, lærling hos Proff Elektro

Montør fra Proff Elektro går mot soloppgang.
Som en del av Proff Elektro er du vårt ansikt utad og vår viktigste ressurs.

Hvem er Proff Elektro?

Vi ble etablert i 2006, og teller i dag 20 ansatte. Proff Elektro er en del av Norges største elektrikerkjede EL-PROFFEN. Sammen gir vi våre kunder trygghet, gode garantier og produkter av høy kvalitet i henhold til forskrifter, lover og reguleringer.

Er du vår neste lærling? Ta kontakt!

Hvis vi hører ut som arbeidsplassen for deg, gleder vi oss til å høre fra deg! Ta kontakt med daglig leder Geir Jørstad på telefon 924 80 858 eller på e-post geir@proffelektro.no. Kom gjerne innom vårt kontor i Tempevegen 33 for en hyggelig samtale.