Til hovedinnhold
Montør fra Proff Elektro går inn i bil.

Gratis befaring

Våre elektrikere er tilpasningsdyktige, og kan gjennomføre befaring på stedet eller på video. I befaringen kartlegger vi hvilke løsninger som er aktuelle og tar mål av rom. Til slutt blir vi sammen med deg enige om hvordan prosjektet skal gjennomføres.

Videobefaring

Videobefaring er gratis og vil fungere godt hvis du skal gjøre mindre arbeider hjemme, men trenger at elektriker tar en titt på området først. Det er viktig for oss i Proff Elektro å oppfylle kundens ønsker og behov uansett størrelse på prosjekt. I videobefaringen bruker du din mobiltelefon og har en videosamtale med vår elektriker. Her får du vise frem hva som skal gjøres og hvordan det ser ut. Ikke nøl med å ta kontakt!

Har du spørsmål?

Kontakt oss

Hjemmebefaring

Dersom du trenger hjelp til noe mer omfattende vil elektriker tilby gratis hjemmebefaring før jobben skal gjennomføres. Sammen med deg ser vi mulighetene, og tar en grundig gjennomgang av hva som skal gjøres! Book en tid hvor du kan være tilstede for å vise elektrikeren hvordan det ligger tilrette for å utføre installasjonen. Møtet er uforpliktende.

Vet du hva du trenger?

Legg inn bestilling her