Til hovedinnhold

En del av Norges største elektrikerkjede

Når du velger Proff Elektro får du elektrikere med oppdatert kunnskap om elektrikerfaget, som hjelper å finne den beste løsningen for deg. Med kort responstid og fornuftige priser har vi siden 2006 prosjektert og utført elektriske installasjoner - både for private husstander, næringsliv og offentlig sektor.

Kvalitet i alle ledd

Proff Elektro teller i dag 18 ansatte. Vi prosjekterer og utfører installasjoner på alle typer elektriske anlegg. Våre kunder private, næringsliv, industri og offentlige etater - hovedsakelig i Midt-Norge. Vi er også godkjent som opplæringsbedrift innen elektriker og har i dag flere læringer.

Miljø og autoriasjoner

Vi har en rekke godkjenninger og sertifiseringer som vi bruker for å ivareta kundenes, de ansattes og miljøets sikkerhet på best mulig måte.

Se våre godkjenninger

Enten du skal flytte en stikkontakt, trenger elbillader eller solcellepanel på taket, har vi erfaringen og kompetansen til å hjelpe deg. Våre ansatte oppdateres jevnlig på nye teknikker og teknologi gjennom kursing og autorisering. Faktisk, så var vi først ute i Midt-Norge med autorisasjon fra Tesla for å montere deres ladere.

"Jeg har enda ikke vært borti en jobb vi ikke har fått til. Vi er fremoverlente, har brei kompetanse og stå-på-vilje. Både de yngre og mer erfarne hos oss er serviceinnstilte og setter kundens behov i fokus."

-Einar, prosjektleder i Proff Elektro.

Servicebiler fra Proff Elektro fremfor lokalet.
  • Gratis befaring
  • Høy kompetanse
  • Lang erfaring

Vi gir deg 5 års garanti

Som en del av Norges største elektrikerkjede EL-PROFFEN, garanterer vi tjenester og produkter av høy kvalitet i henhold til forskrifter, lover og reguleringer. Sammen gir vi våre kunder trygghet, gode garantier og reklamasjonsordninger. Skulle det være noe feil på utstyret innen de 5 første årene fra installasjon, utbedrer vi det uten kostnad for deg.

Servicebiler fra Proff Elektro fremfor lokalet.
  • Gratis befaring
  • Høy kompetanse
  • Lang erfaring

Første kontor var en Toyota Hiace - vi har kommet langt siden den gang

Nærbilde av servicebil fra Proff Elektro i soloppgang.

Vi utvider stadig teamet vårt med elektrikere, telekommunikasjonsmontører og prosjektledere. Vi har kommet langt siden oppstart i 2006, takket være våre trofaste kunder og faglig utvikling blant våre ansatte. Våre ansatte ønsker hver dag å gjøre en god jobb, og våre faste kunder har blitt et viktig kvalitetsstempel for oss. Det handler om å levere god kvalitet - hver dag.

Se våre ledige stillinger

Ta kontakt

Vårt kontor ligger i Tempevegen 33 i Trondheim, men vår kundebase strekker seg utover Trøndelag til Malvik, Stjørdal, Melhus, Klæbu og Skaun. Kontorets åpningstider er 7:30 - 15:30 mandag til fredag.

Daglig leder

Geir Jørstad

Tlf: 95480000geir@proffelektro.no