Til hovedinnhold

En del av Norges største elektrikerkjede

Når du velger Proff Elektro får du elektrikere med oppdatert kunnskap om elektrikerfaget, som hjelper å finne den beste løsningen for deg. Med kort responstid og fornuftige priser har vi siden 2006 prosjektert og utført elektriske installasjoner - både for private husstander, næringsliv og offentlig sektor.

Servicebiler fra Proff Elektro fremfor lokalet.
  • Gratis befaring
  • Høy kompetanse
  • Lang erfaring

Kvalitet i alle ledd

Proff Elektro teller i dag 18 ansatte. Vi prosjekterer og utfører installasjoner på alle typer elektriske anlegg. Våre kunder er private, næringsliv, industri og offentlige etater - hovedsakelig i Midt-Norge. Vi er også godkjent som opplæringsbedrift innen elektriker og har i dag flere læringer.

Enten du skal flytte en stikkontakt, trenger elbillader eller solcellepanel på taket, har vi erfaringen og kompetansen til å hjelpe deg. Våre ansatte oppdateres jevnlig på nye teknikker og teknologi gjennom kursing og autorisering. Faktisk, så var vi først ute i Midt-Norge med autorisasjon fra Tesla for å montere deres ladere.

"Jeg har enda ikke vært borti en jobb vi ikke har fått til. Vi er fremoverlente, har brei kompetanse og stå-på-vilje. Både de yngre og mer erfarne hos oss er serviceinnstilte og setter kundens behov i fokus."

-Einar, prosjektleder i Proff Elektro.

Vi gir deg 5 års garanti

Som en del av Norges største elektrikerkjede EL-PROFFEN, garanterer vi tjenester og produkter av høy kvalitet i henhold til forskrifter, lover og reguleringer. Sammen gir vi våre kunder trygghet, gode garantier og reklamasjonsordninger. Skulle det være noe feil på utstyret innen de 5 første årene fra installasjon, utbedrer vi det uten kostnad for deg.

Første kontor var en Toyota Hiace - vi har kommet langt siden den gang

Nærbilde av servicebil fra Proff Elektro i soloppgang.

Vi utvider stadig teamet vårt med elektrikere, telekommunikasjonsmontører og prosjektledere. Vi har kommet langt siden oppstart i 2006, takket være våre trofaste kunder og faglig utvikling blant våre ansatte. Våre ansatte ønsker hver dag å gjøre en god jobb, og våre faste kunder har blitt et viktig kvalitetsstempel for oss. Det handler om å levere god kvalitet - hver dag.

Se våre ledige stillinger

Ta kontakt                                                   

Vårt kontor ligger i Tempevegen 33 i Trondheim, men vår kundebase strekker seg utover Trøndelag til Malvik, Stjørdal, Melhus, Klæbu og Skaun. Kontorets åpningstider er 7:30 - 15:30 mandag til fredag.

Daglig leder

Geir Jørstad

Tlf: 95480000geir@proffelektro.no