Til hovedinnhold

Miljø og autorisasjoner

Vi har en rekke godkjenninger og sertifiseringer som vi bruker for å ivareta kundenes, de ansattes og miljøets sikkerhet på best mulig måte

Miljøfyrtårn

Vi er dedikerte til å redusere vår miljøpåvirkning og samarbeider kun med leverandører som deler vårt fokus på miljøvennlige produkter.

Mer om miljøfyrtårn

Medlem av Nelfo

Proff Elektro er en del av Nelfo-fellesskapet, Norges fremste organisasjon for elektrobransjen. Vårt medlemskap i Nelfo gir deg som kunde ekstra trygghet og kvalitetssikring. Vi har tilgang til faglig støtte, nyeste bransjetrender og et sterkt nettverk som sikrer at vi alltid leverer topp kvalitet og ekspertise i alle våre prosjekter.

Mer om Nelfo-medlemskap

Godkjent lærebedrift

Vi er en autorisert lærebedrift.

Er du snart ferdig på elektrofag? Da er det deg vi ser etter! Vi opplever stadig større etterspørsel på våre tjenester og trenger derfor flere nysgjerrige lærlinger. Etter bestått læretid er det gode muligheter for videre ansettelse og utvikling innen faget.

Slik er det å være lærling hos oss

StartBANK – for sikkert samarbeid

StartBANK ble lansert i 2005 i samarbeid med Byggenæringens Landsforening (BNL), toneangivende aktører i næringen og Achilles. Dette nettverket ble utviklet for å møte de stadig strengere lovgivningskravene og behovet for risikostyring hos entreprenør- og Facility Management-kunder over hele Norge. Som medlem i StartBANK-nettverket, garanterer vi trygghet og kvalitet i våre tjenester.

Les mer om StartBANK

Godkjent for ansvarsrett

Proff Elektro er sentralt godkjent for ansvarsrett. Dette er en frivillig kvalitetsordning som bekrefter vår faglige kompetanse, kvalitetssikringsrutiner og seriøsitet. Vår godkjenning bekrefter at vi oppfyller kravene i byggesaksforskriften (SAK10) kapittel 9-11 og er i stand til å ta ansvar for prosjekter som håndteres på en trygg og forsvarlig måte.

Lær hvordan dette styrker våre tjenester