Til hovedinnhold
Ansatt hos Proff Elektro monterer Easee elbillader

Elbillader

Helt siden Teslaen kom i 2013 har vi opparbeidet oss god kompetanse på de teknologiske løsningene rundt lading av alle typer elbiler. Velger du Proff Elektro til å montere din elbillader, får du en løsning som er i tråd med bransjens anbefalinger, og som passer ditt behov.

Proff Elektro - første i Midt-Norge med Tesla-autorisasjon

Proff Elektro setter sikkerhet og kundens trygghet høyt. Faktisk, var vi den første i Midt-Norge som fikk autorisasjon fra Tesla for å montere deres ladere. Det kommer stadig flere elbiler på markedet, og vi jobber aktivt for at alle skal ha en ladestasjon montert av dyktige fagfolk.

Stolt montør av Norges mest populære elbillader - Easee

Hver måned monterer vi rundt 40-50 Easee-ladere i Trøndelag. Easee har virkelig tatt lademarkedet med storm. For oss betyr dette at vi som leverandør kan stille oss bak produktet, og sikre at du som kunde blir 100 % fornøyd fra bestilling til montering.

Ansatt hos Proff Elektro monterer Easee elbillader

Easee-elbillader

  • Pakkepris
  • Lynrask levering
  • Prisgaranti

Laderen er norskutviklet, kommer med en brukervennlig app, og lekkert design. Gjennom appen har du tilgang til å planlegge ladingen til strømprisene, justere ladehastighet og se strømforbruket. I tillegg kan du låse laderen slik at uvedkommende ikke kan plugge seg på uten tilgang på app eller brikke. Easee-laderen kan bestilles i ulike farger slik at den ikke tar så mye oppmerksomhet på husveggen eller ved garasjen.

Pakkepris på elbillader og montering

Vi har fast pris på Zaptec Go og montering: 14 990,- ferdig montert på vegg. Som en av Trondheims mest foretrukne elbilader-montør tilbyr vi deg også prisgaranti. Hvis du finner en bedre pris på markedet, matcher vi denne prisen. Ferdig snakket.

Som en del av Norges største elektrikerkjede, EL-PROFFEN, har vi gode muligheter for pris og levering. Vi gjør store innkjøp som gir en lavere innkjøpspris, og tilgjengeligheten gir oss god tilgang på varene og dermed en lynrask levering til kundene. Vi kommer gjerne på befaring, og i samarbeid med deg blir vi enig om den beste løsningen.

Zaptec Go elbillader

  • Pakkepris på 14 990,-
  • Testvinner hos NAF, 2022
  • Sikker, enkel og rask lading

Les ofte stilte spørsmål og svar om elbilladere

Ofte stilte spørsmål og svar om elbilladere

Trenger du ladeanlegg?

Send oss en forespørsel